sâmbătă, 28 aprilie 2012

Praga 4 în 1

Praga este un oraş înghesuit, monumentele sunt îngrămădite printre alte clădiri, vizitatorul este înglobat într-o masă de turişti. Pentru a face o fotografie coerentă trebuie să te contorsionezi, să întorci aparatul în cele mai bizare unghiuri, să te strecori în colţuri şi cotloane. Expoziţia reflectă această senzaţie: tablourile reprezintă elemente arhitecturale desprinse din context, sunt de mici dimensiuni şi pot fi expuse pe toate cele 4 laturi, fiind astfel un fel de sampon si balsam artistic, sau o cafea la plic cu lapte, zahăr, guarana şi ness: sunt 4 în 1.
Expozitie de pictura Ana Maria Gruia in cadrul Garage Art Sale no.8

str. Anatole France nr. 48, sâmbătă, 5 mai 2012, ora 16-18.Asociaţia apARTe vă invită în prima sâmbătă din fiecare lună să cotrobăiţi prin atelierul de pictură şi ceramică din str. Anatole France nr. 48, Cluj-Napoca.
Ana şi Viviana vă aşteaptă de la 11 la 18 cu lucrări mai vechi şi mai noi, unele chilipiruri, altele cam scumpe, cu tablouri, gravuri, sculpturi, figurine de ceramică, veioze, ghivece, magneţi, bijuterii, semne de carte, rame, oglinzi şi multe alte minunăţii.
Garage Arte Sale este o ocazie pentru vizitatori de a intra într-un atelier de artă, de a vedea procesul de creaţie şi tehnicile folosite şi de a cumpăra obiecte unicat direct de la artişti. Vă aşteptăm la atelier!
Imagini de la eveniment:


Niciun comentariu: